Новини


ЕВРОРАЛИ ЕООД С УЧАСТИЕ В ИЗЛОЖЕНИЕ MACHTECH И INNOTECH 2018

ЕВРОРАЛИ ЕООД С УЧАСТИЕ В ИЗЛОЖЕНИЕ MACHTECH И INNOTECH 2018

15-03-2018

За поредна година Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира и финансира участието на български фирми на международните изложби за машини, технологии и индустриално оборудване „MachTech & InnoTech Expo 2018“. Събитието ще се проведе  от 26 до 29 март 2018 г. в  Интер Експо Център – София.

Еврорали ще участва в  8-мото издание на изложението, заедно с над 100 водещи компании, които ще представят над 250 световни бранда и най-новото от света на технологиите – колаборативен робот, ново поколение лазери, специализиран софтуер, новостите в 3D печата и други.

„MachTech Expo“ е специализирано изложение за металорежещи и металообработващи машини, инструменти за повърхностна обработка, закаляване и термообработка, проектиране, технологии за заваряване, хидравлични и пневматични устройства, аксесоари за рециклиране и опазване на околната среда.

„InnoTech“ представя нови технологични решения в  областта на индустриалната автоматизация, мрежи и софтуер, 3D принтиране, електроника и роботика, качествен контрол и тестване, проектиране, консултации и развойна дейност.